Booking Experts Academy

Booking Experts is niet alleen voor recreatiebedrijven. Ook mbo en hbo opleidingen kunnen gebruik maken van ons reserveringssysteem. Booking Experts is een reserveringssysteem wat volledig is toegespeeld op de huidige én toekomstige behoeften van recreatiebedrijven. Jouw studenten kunnen hier dus van profiteren tijdens de opleiding ter voorbereiding van stages en hun verdere loopbaan in de recreatie.

Booking Experts: Modern reserveringssysteem in het onderwijs

Ons reserveringssysteem staat nooit stil. Studenten werken altijd met een up-to-date systeem dat door regelmatige updates nooit verouderd raakt. Studenten worden met ons reserveringssysteem voorbereid op de praktijk die zich ook daadwerkelijk voordoet op recreatiebedrijven, veel vakantieparken werken ook met Booking Experts. Ons systeem is volledig in de cloud, dat heeft als voordeel dat alle studenten er met een eigen administratie in kunnen werken op school, thuis of waar ze ook maar willen!

Ons doel is het vergroten van de basiskennis van studenten en ze beter voor te bereiden op de praktijk.

Booking Experts Academy

De Booking Experts Academy kun je op twee manieren afnemen. Ten eerste via onszelf middels E-learnings. Volledig online kunnen studenten kennismaken met Booking Experts. Zowel voor het eerste als tweede studiejaar van het mbo hebben wij E-learnings beschikbaar. Ten tweede kun je de Booking Experts Academy afnemen via de Uitgeversgroep. Jouw studenten ontvangen dan een fysiek lesboek. Dit lesboek sluit volledig aan bij het lesprogramma waarbinnen de Booking Experts Academy past en voldoet aan de bijbehorende exameneisen.

Binnen de Booking Experts Academy wordt Booking Experts ter ondersteuning gebruikt. Aan de hand van uitleg, vragen en opdrachten behandelen de studenten alle aspecten rondom het frontoffice werk. Aan de hand van praktijkervaring leert de student meer over de processen rondom het in- en uitchecken, annuleren, het bewerken van een reservering etc., ons reserveringssysteem dient daarbij als hulpmiddel. Studente Britt van het Landstede mbo heeft de Academy in 2020 met succes afgerond, hoe zij dit ervaren heeft lees je in deze blog.

Om jou als docent goed van start te laten gaan verzorgen wij een (online) introductieles en voorzien wij jou van informatie en de juiste antwoorden, zodat je de daaropvolgende lessen zelf kunt geven. In overleg kunnen wij aansluiten. Verder zijn we voor jouw vragen altijd bereikbaar via de chat, mail of telefoon.

Hebben je studenten aan het eind van de lessenreeks voldoende kennis van ons reserveringssysteem? Dan ontvangen zij een Booking Experts certificaat! Met dit certificaat kunnen zij bij stagebedrijven of een eerste werkgever aantonen te beschikken over de basiskennis van Booking Experts. Hoe dit van toegevoegde waarde is, lees je in de tweede blog van Britt.

In de praktijk

Ondertussen wordt onze Booking Experts Academy al gebruikt op diverse scholen in binnen- én buitenland. Een van die scholen is het ROC van Twente, lees meer over hoe dit in zijn werk gaat in onze blog.

De scholen die met onze E-learning werken zijn het ROC van Twente, het Alfa College, De Rooi Pannen Breda, het Landstede, Richtpunt Gent, Deltion, OLVP Sint-Niklaas en binnenkort het ROC Kop van Noord Holland. Via de Uitgeversgroep werken De Rooi Pannen Tilburg, het Summa College en het ROC Gilde met de Booking Experts Academy.

Booking Experts Academy in het kort:

  • Geschikt voor mbo en hbo opleidingen
  • Niveaus voor verschillende leerjaren
  • Introductieles verzorgd door ons
  • Altijd bereikbaar via de chat (voor docenten)
  • Altijd een up-to-date systeem
  • Geen kosten voor de school
  • E-learning + resultatenvolgsysteem

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op en wie weet staan wij binnenkort bij jou voor de klas!

Mis niets van Booking Experts en schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Beschermd door reCAPTCHA. Privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.