Over ons

Sinds 2011 brengen wij vakantieparken, campings en verhuurorganisaties verder. We zien dat vakantieparken afhankelijk zijn van derden en dat ontwikkeling stil staat. Wij herstellen de balans. Hoe? Door alles samen te brengen binnen ons alles-in-1 reserveringssysteem.

Automatisering

Wij geloven in automatisering, zodat er tijd overblijft voor waar het écht om gaat: jouw gast een onvergetelijke vakantie bezorgen. Wij nemen werk bij jou uit handen.

Standaardisatie

Wij geloven dat standaardisatie nodig is voor groei en betrouwbaarheid. Geen maatwerk oplossingen en altijd vooruitkijkend. Dankzij standaardisatie helpen wij jou over 10 jaar met dezelfde glimlach verder.

Gebruiksvriendelijkheid

Wij geloven dat ons systeem gemakkelijk én altijd binnen handbereik moet zijn. Zoals een werktuig, dat het mogelijk maakt om een betere versie te zijn van jezelf.

Communicatie

Wij geloven dat software gaat over communicatie, inlevingsvermogen, betrokkenheid en begrip voor iedereen. Van receptioniste tot schoonmaker en van accountant tot gast.

Mond-tot-mond

Wij geloven dat een goed systeem zichzelf verkoopt. Wij zijn geen verkopers, wij zijn experts! Samen met onze gebruikers bereiken wij - als partner - een hoger niveau.

Uitdaging

Wij geloven dat experts uitgedaagd moeten worden. Wij zoeken altijd het probleem achter het probleem. Met nieuwe inzichten en ontwikkelingen als gevolg.

Onze beloftes

Wij staan voor jou klaar

Ondertussen staan deze experts voor je klaar. Benieuwd naar de gezichten achter Booking Experts? Leer ons kennen!

Ontmoet alle teamleden

Help ons mee

Wij zijn op zoek naar uitzonderlijke denkers en doeners. Naar nieuwsgierige individuen met talent, passie en overtuiging.

Werk bij ons
Mis niets van Booking Experts en schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Beschermd door reCAPTCHA. Privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.